Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Seizoen 22/23

In dit seizoen starten weer met een lichting 015-1 door wat wisselingen onder de spelers zullen wij dit seizoen met een team van maximaal 14 spelers starten en 1 keeper.
De trainingen en wedstrijden zullen onder leiding staan van Team FS en Voetbalschool Nobel met deze samenwerking hebben wij weer een goede basis voor aankomend seizoen.

Seizoen 21/22

Na een bewogen seizoen met de naweeën van de Corona hebben we met het team weer mooie prestaties neergezet. Om te beginnen zal ik alleen verder gaan met Team Future Skills na goed overleg zijn onze wegen gescheiden.

Ook dit seizoen 21/22 hebben meerdere spelers stages gehad bij, Vitesse, Nec, Go Ahead Eagles en de Graafschap. Uiteindelijk zijn er weer 2 spelers aangenomen bij NEC en Go Ahead Eagles iets om trots op te zijn.

Door het seizoen heen hebben wij een aantal wedstrijden gespeeld tegen leeftijdsgenoten en een jaar ouder. De resultaten wisselden zich af met winst en verlies waarbij de nadruk bij ons vooral op goed positiespel en inzet lag.

Aan het einde van het seizoen hebben wij 2 toernooien gespeeld waarbij het Advies van Rutger toernooi werd gewonnen in de 015-1 klasse, de Regiocup in Beuningen waarbij het gemengd was met 016-1 is afgesloten met een 4de plaats.